Interieuradvies


Mijn missie als interieuradviseur is om ervoor te zorgen dat je je woonomgeving zo optimaal mogelijk kan gaan benutten, je leefruimtes rust gaan uitstralen en het zoveel mogelijk een persoonlijke weergave van jezelf wordt oftewel het gevoel zal geven van thuiskomen.

Ik ga je concreet helpen met een optimale sfeer te creëeren in je huis of werkruimte. Ik help je met de juiste keuzes te maken, te kijken naar een functionele en optische indeling, kleur-en lichtplan en met de volledige styling.

Stap 1 Intake interieuradvies
We maken een afspraak bij je thuis om je huis of werkruimte te bekijken, te meten en je wensen concreet te bespreken. Ook nemen we het moodboard door dat je voor aanvang hebt gemaakt.

Stap 2 uitwerking interieuradvies
Je woonwensen en mijn ideeën werk ik uit in tekeningen en een nieuw moodboard.
Deze uitwerking ga ik met je in detail doornemen en geef ik maatwerkadvies in een functionele en optische indeling, volledige styling, functionaliteit, verschillende kleurstalen, lichtplan en type materialen.

Stap 3 optioneel
Advies nodig in het uitzoeken van de meubels en accessoires, dat kan! Ik ga met je mee naar de betreffende winkels om het met je uit te zoeken en advies te geven.

Mocht je een beperkt budget hebben, dan kan ik voor je op zoek gaan naar tweedehandse meubels en accessoires.

Maak een afspraak voor advies