Interieuradvies


Mijn missie als interieuradviseur is om ervoor te zorgen; dat je je woonomgeving zo optimaal mogelijk gaat benutten, je leefruimtes rust en optische schoonheid gaan uitstralen en je huis een persoonlijke weergave van jezelf wordt oftewel het een gevoel van thuiskomen creëert.

Ik ga je concreet helpen met een optimale sfeer te creëeren in je huis of werkruimte. Ik help je met de juiste keuzes te maken, te kijken naar een functionele en optische indeling, kleur-en lichtplan en met de volledige styling.

Stap 1. Intake interieuradvies
We houden telefonisch een eerste kennismaking en plannen een afspraak bij je thuis om je huis of werkruimte te bekijken, te meten en je wensen concreet te bespreken. Ook nemen we het moodboard door dat je voor aanvang hebt gemaakt. In dit gesprek bespreken we tenslotte de kosten voor het totale toekomstige ontwerp.

Stap 2. Uitwerking ontwerp interieuradvies
Je woonwensen en mijn ideeën werk ik uit in een 2D & 3D model en een nieuw moodboard. Zie links een voorbeeld van een 3d model.

Dit ontwerp ga ik bij je thuis in detail aan je presenteren. Ik geef hierbij maatwerkadvies in een functionele- en optische indeling, volledige styling, verschillende kleurnummers, lichtplan en type materialen. Ook beantwoord ik al je vragen die hieruit voortkomen.

Stap 3. Naslagwerk Ontwerpplan
Het besproken advies werk ik uit in een ontwerpplan. Dit plan, het gepresenteerde 2D & 3D model en shoplist ontvang je na de presentatie per mail. Je hebt dan alles in een naslagwerk om het hele ontwerp uit te kunnen (laten) voeren.

Maak een afspraak voor een kennismaking