Contact & Achtergrond


Sfeer creëren in mijn omgeving is van kinds af aan al belangrijk voor me. Het voelt goed als mijn huis bij me past en een weergave wordt van mezelf. Mijn drang om te gaan schilderen als autodidact, is begonnen door het inrichten van een voormalige woning, een monumentaal herenhuis in Den Haag.

De natuur, het ‘buiten’ naar binnen halen is een rode draad in mijn werk. Ik ben gek op de structuren van natuurlijke materialen als o.a. steen, koper, hout, bladeren, schelpen en koraal. Ik heb ook een fascinatie voor objecten gemaakt uit of met natuurlijke materialen, waar vakmanschap van is af te lezen, de verwering in materialen en van objecten met een verhaal.

Deze kostbare schoonheid, vormen en diversiteit die ik zie, probeer ik vast te leggen, te vertalen in mijn werk en daarmee in huis te brengen. Sinds vorig jaar ben ik ook geïntrigeerd geraakt door portretschilderen en volg ik lessen bij kunstenaar & portretschilder Victor Hoefnagels.

Neem vrijblijvend contact op

Mocht je interesse hebben in een van mijn schilderijen, kom gerust eerst kijken of het schilderij je bevalt. Persoonlijk vind ik het ook fijn om een schilderij of kunstwerk te zien!

Een aanvraag voor maatwerk is in overleg & mogelijk.

Alle schilderijen zijn direct leverbaar (binnen 3-5 werkdagen).


Een vraag, aanvraag of bestelling? Plaats deze hieronder!